Hvor skal du ha mobilen når du løper?

Et problem mange møter på når de skal løpe, er hvor du skal ha mobilen. Som ofte er det ikke bare mobilen, men gjerne også nøkler, bankkort, en energibar og kanskje ørepropper.

Frykt ikke, vi hjelper deg med løsningen. Det finnes i dag mange ulike løsninger på problemet, men noen er tydelig bedre enn andre. La oss se på alternativene. Mobilen i en lomme, eller hendene 

Dette er det de fleste gjerne prøver først. Du opplever fort at dette ikke er veldig kjekt. I en bukse/shorts lomme, hopper det rundt, og det er også en stor sjanse for at ting faller ut underveis i løpeturen. Å holde ting i hendene, er meget irriterende og ødelegger fokuset på treningen. Løpearmbånd og løpebelte 

Mange prøver gjerne å kjøpe seg et løpearmbånd, eller et løpebelte for å holde mobilen. Sannheten er at disse som regel kun har plass til mobil, og ikke annet smått du måtte ønske å ta med deg.

En fellesnevner, er også at det fører til ubehag, fordi det hopper rundt, faller ned, gnisser og plager. At det hopper rundt når du løper, er ugunstig og ikke minst veldig irriterende i lengden. Når du løper, skal alt sitte stille, og fast.

Disse produktene, gir deg heller ingen enkel tilgang til mobilskjermen, dersom du skulle ønske å bytte sang, sjekke ruten eller svare på en melding. Det er rett og slett tungvint og utdaterte løsninger. Sportly Vesten 

Sportly Vesten er en stilig og praktisk løpevest til mobilen og annet som nøkler, bankkort og en energibar. 


Vesten er unisex, har justerbare stropper, slik at den tilpasses til akkurat deg. Dette gjør at den sitter godt, og ikke hopper rundt når du løper.

Du har 2 lommer på skuldrene: Til for eksempel nøkler, ørepropper og en energibar.

Vesten har en mobillomme i senter. Enkelt løsne lommen og få tilgang til mobilskjermen for å ringe noen, bytte sang eller sjekke ruten din. 


Sportly Vesten har også refleks foran og bak, slik at du er synlig i mørket når du er ute å løper. Les mer og bestill Sportly Vesten i dag.

Se hva kunder sier: 


⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)


“Vesten sitter godt på, og hopper ikke opp og ned som disse midjebeltene/-veskene gjør, den har praktisk lomme til telefonen slik at jeg kan bytte musikk evt se hvem som ringer mens jeg løper. Løpinga ble mange hakk bedre med denne praktiske vesten. Anbefales som en nødvendighet til løping.” - Siw 


⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)


“Vesten har en stor lomme foran som rommer mobiltelefon, bankkort og lignende. I tillegg har den en mindre lomme oppe til venstre hvor du får plass til småsaker, som for eksempel nøkler eller småpenger. Vesten har refleks rundt hele livet, noe som gjør den ypperlig også som refleksvest på sene og mørke høstkvelder. Den kan enkelt justeres i livet og sitter dermed godt på overkroppen. Et godt produkt som erstatter løpebelter som slår mens man løper. Anbefales!” - Hedda D. 


⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)


“Elsker denne vesten! Med lomme for mobilen med gjennomsiktig touch skjerm som gjør mobilen tilgjengelig,,UTEN å måtte ta den ut av lommen. På skogs løpeturer er det helt genialt når man skal manøvrere seg på ukjente stier. Bilnøkkel er trygt plassert i lomme med glidelås fremme på vesten, det finnes en lomme til som rommer for eksempel lett proviant som Mellombar. Vesten kan tilpasses og sitter som støpt med enkle justeringer. På grunn av refleksen på vesten så kan den brukes også langs veien i høst og vintermørket. En allsidig vest som er verdt å investere i.

Anbefales👌🏻” - Nina L 

 Les mer og bestill Sportly Vesten i dag.