Bestill nå, og spar opptil 35% ⚡Salget utløper ved midnatt.

10 grunner til hvorfor RunFuel tar Norge med storm i 2023

Oppsummering: Enten du er en erfaren maratonløper eller en nybegynner som nettopp har begynt å utforske løpeverdenen, er det avgjørende å støtte kroppen din med riktig ernæring. Sportly RunFuel gjør det enkelt å gi kroppen din det den trenger for optimal løpeprestasjon. Les videre for å lære mer!

1. Energiboost før løpeturen

1. Energiboost før løpeturen

Sportly RunFuel inneholder dekstrose og rørsukker, som gir en rask og pålitelig kilde til energi. Dette gir løpere den nødvendige energien på lange dager, og før de lengre øktene. Oppretthold energinivået underveis i løpeturen og unngå å gå i kjelleren. Kan tas både før løpeturen, underveis i lengre økter, og etter løpeturen.

2. Oppretthold elektrolyttbalansen

2. Opprettholde elektrolyttbalansen

Å få i seg nok elektrolytter på løpeturene dine, for å dekket tapet fra svette er vanskelig. Derfor er RunFuel laget med kaliumsitrat og natriumsitrat som hjelper til med å opprettholde elektrolyttbalansen under trening. Dette er avgjørende for å forhindre dehydrering, utmattelse muskelkramper. Slik kan du løpe lengre og raskere, selv på de varmeste dagene.

3. Koffeinboost

3. Koffeinboost

Dokumentasjonen om koffein sin prestasjonfremmede effekt er blitt større og større. Det er ingen tvil om virkningen. Energiøkning og forbedret mental skarphet, noe som vil være en stor fordel under lengre eller mer intensive løpeturer.

4. Spar tid og penger

4. Spar tid og penger

Sportly RunFuel ikke bare forbedrer løpeprestasjonene, det hjelper deg også å spare tid og penger. For kun 23 kr per servering, trenger du ikke lenger å bruke tid på kompliserte måltider og eller drikker før, under eller etter løpeturen. Dette gir deg mer tid til å fokusere på det du elsker mest - løpingen - samtidig som det bidrar til å redusere kostnadene.

5. RIK PÅ VITAMINER

5. Rik på vitaminer

Produktet inneholder viktige vitaminer som C, B3, B5, B6 og B12. Disse vitaminene spiller en viktig rolle i energiproduksjon, nervesystemfunksjon og generell helse. Slik at du kan komme deg tilbake i løpeskoene raskere igjen, etter selv de tyngste øktene.

6. Forbedret kognitiv funksjon

6. Forbedret kognitiv funksjon

Tilsetningen av L-Theanine, en aminosyre som finnes naturlig i teblader, kan bidra til økt konsentrasjon og mental fokus under løpingen. Effekten er godt kjent, og et tilskudd som er mye brukt i sportsdrikker og energi dirkker.

7. En fantastisk smak

7. En fantastisk smak

Sportly RunFuel har ikke bare en rekke fordeler for dine løpeturer og treningsøkter, men har også en frisk og herlig smak av jordbær. Den er lett for magen, og lett å konsumere selv når du er ekstremt sliten. Vi er sikker på at du vil elske smaken.

8. Enkel å ta med seg

8. Enkel å ta med seg

RunFuel leveres i praktiske enkeltserveringer som er enkle å ta med seg i løpevesten. Dette gjør det praktisk for løpere å nyte fordelene av tilskuddet når som helst, hvor som helst. Du trenger ikke lenger bekymre deg for å måtte bære med deg tunge flasker eller beholderne under løpeturen.

9. Over 5000 fornøyde kunder

9. Over 5000 fornøyde kunder

Etter over 5000 fornøyde kunder hos Sportly, kan vi med sikkerhet si at du vil bli vår neste fornøyde kunde. Med lager på Sørlandet, leverer vi lynraskt på 1-3 dager i hele Norge helt gratis. Våre kunder gir oss 4.5/5 stjerner på Trustpilot.

10. Du har 100% fornøyd garanti

10. Du har 100% fornøyd garanti

Vi tilbyr 100% Fornøyd garanti, som en trygghet for deg som kunde. Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake. Vi tror neppe du vil angre når du har prøvd RunFuel, men skulle du av en eller annen grunn ikke være fornøyd, kontakt oss så refunderer vi kjøpet ditt.

Gratis gave med din bestilling.

FÅ OPPTIL 35% RABATT, I EN BEGRENSET PERIODE!

Dette tilbudet har høy etterspørsel, og lageret tømmes fort.

Sjekk tilgjengelighet →

100% Fornøyd garanti & Fri frakt 🔒