Hvorfor Sportly?

 

Problemet

Du er klar for nok en ny joggetur. Som vanlig hører du musikk, og holder mobilen i hånden. Etter denne joggeturen bestemmer du deg for å kjøpe et løpebelte, for å holde mobil, nøkler og diverse.

På neste joggetur, innser du nettopp hvor upraktisk et slikt løpebelte faktisk er. Det sitter løst, beveger seg og er upraktisk. 
 
Du kommer hjem, slenger fra deg løpebelte av frustrasjon og bestemmer deg for å prøve et løpearmbånd som du har sett andre bruke. Det sitter øverst på armen, og virker praktisk for å holde mobilen.

På neste joggetur starter turen med god stemning, og armbåndet ser ut til å gjøre jobben, underveis på turen ringer det, og du skal prøve å svare: Du må stoppe, ta av armbåndet og ta ut mobilen. Dessuten er ikke det noe behagelig å bruke over tid. 

Løsningen: Sportly Vesten 

Sportly er skapt av treningsentusiaster, og vi forstår frustrasjonen din. Vi har opplevd det samme som deg, og gått gjennom en rekke kriterier for å løse problemene.

Mobilholder 

 
Den unike mobilholderen gjør at du trygt og enkelt kan ta med deg mobilen på joggetur. Løsne enkelt lommen på brystet og få enkel tilgang til mobilskjermen. Vesten er behagelig å bruke, og justeres enkelt slik at den sitter perfekt på deg.

Nøkkelholder 

 
Vår vest gjør oppbevaring enkelt. Lommer på begge sider ved skulderen, en med borrelås, og en med glidelås, gjør det enkelt å ta med nøkler, bankkort, ørepropper og andre nødvendigheter.
 

Synligheten


 
Mange av oss, løper tidlig på morgenen eller sent på kvelden i mørket. For at du skal bli sett i mørket, er det viktig med refleks. Vår vest har refleks foran og bak, som gjør at du alltid er synlig. 

Vi har som mål å gjøre trening til en daglig vane og hjelpe deg å nå ditt fulle potensiale.